Otvorena naša 7. poslovnica u Istanbulu Beylikdüzü: Širimo našu franšiznu mrežu

Kao vodeća kompanija u međunarodnom sektoru nekretnina, Realtor Global ponosno objavljuje otvaranje svoje 7. poslovnice. Naša nova franšizna poslovnica nalazi se u istanbulskom području Beylikdüzü. Sa 7 ureda u 4 zemlje, nastavljamo širiti naše međunarodne urede u Turskoj i širom svijeta. Naš tim, stručnjak u različitim jezicima i specijalista u svojoj oblasti, nudi savjetovanje o investicijama u nekretnine, prodaju, usluge nakon prodaje i mnogo više, sve zasnovano na našem principu 100% zadovoljstva klijenata.

Naše poslovnice se nalaze u Alanji, Antaliji, Istanbulu, Sjevernom Kipru, Bosni i Hercegovini i Moskvi. Uz Beylikdüzü, ostvarujemo svoje ciljeve otvaranja više franšiza kako u Turskoj tako i na međunarodnom nivou. Sa našom međunarodnom perspektivom, snagom digitalnog marketinga, prodajom i uslugama nakon prodaje, te opsežnim portfolijom, svaka naša poslovnica predstavlja brend Realtor Global na međunarodnoj sceni.

Realtor Global Franšizni Ured u Istanbulu Beylikdüzü Otvoren za Vas!

Naš franšizni ured u Istanbulu, Beylikdüzü, pruža usluge, nudeći inovativne, globalne i profitabilne prilike u investiranju nekretnina. Naš iskusan tim, zainteresovanost za tehnologiju i 24/7 neograničeni radni sistem pružaju našim klijentima u Turskoj, Sjevernom Kipru i širom svijeta prestiž življenja, investiranja i sticanja prihoda. Također upoznajemo naše međunarodne investitore s kvalitetnim i udobnim nekretninama kroz naše usluge prodaje i poslije prodaje.

Ne ograničavamo našu međunarodnu viziju samo na prodaju i usluge poslije prodaje; zajedno kreiramo vaše investicijske planove. S različitim opcijama uključujući stambene objekte, uredske prostore, komercijalne radnje i samostojeće vile, prioritiziramo razvoj koji će se istaknuti prema vašim preferencijama. Ubrzavamo službene procese i osiguravamo vaše mjesto na konkurentnom tržištu nekretnina. Pružamo podršku u stjecanju turskog državljanstva, boravišnih dozvola, pravnih procesa i mnogo više. Od usluga kao što su priključci za struju i vodu, renoviranje, namještaj i mnoge druge usluge, naši savjetnici završavaju cijeli potreban proces za život u Turskoj.

Naši franšizni uredi primaju teorijsku i praktičnu obuku od iskusnog tima Realtor Global, stalno se opremaju znanjem o sektoru nekretnina u Turskoj i globalno. Također, imaju priliku primiti obuku iz sektorskih, komunikacijskih, korporativnih kultura, digitalnog marketinga i marketinga na društvenim mrežama od domaćih i međunarodnih instruktora kroz Akademiju Övençoğlu. Na taj način, naši investitori mogu s povjerenjem i prilikama pristupiti globalnom investicijskom tržištu.

Pored olakšavanja vaših životnih standarda u Istanbulu, podržavamo vaše investicije u nekretnine u Turskoj i na mnogim drugim mjestima širom svijeta. Svaki franšizni ured djeluje kao neovisno poduzeće i predstavlja brend Realtor Global. Sistem rada jednakosti, moderne tehnologije, znanja i iskustva, pouzdan plan investiranja čeka vas.

Realtor Global Nudi Privilegirane Mogućnosti Svojim Franšiznim Poduzetnicima

Biti franšizni ogranak Realtor Global donosi prestiž. Kroz obuke koje pruža Övençoğlu Akademija, pripremamo naše mlade poduzetnike da zauzmu svoje mjesto u industriji, kontinuirano povećavaju svoju zaradu i predstavljaju naš visoko marketinški brend širom svijeta. Obuke koje nudimo našim franšiznim ogranacima uključuju prodaju i marketing, usluge nakon prodaje, tržište nekretnina u Turskoj i svijetu, pravne procese, aktuelne razvoje u sektoru nekretnina, korporativnu kulturu i još mnogo toga. Pored naših međunarodno valjanih praktičnih i teorijskih obuka, koristimo i najnoviju tehnologiju. Sa našim CRM sistemom, terenskim radom, komunikacijom i marketingom, naučit ćete mnogo više i biti spremni da predvodite u industriji. Na kraju obuke imat ćete pravo na dobijanje certifikata i pristup savjetodavnoj podršci kada god je potrebno.

Franšizni ogranci Realtor Global teže da se povežu sa investitorima iz cijelog svijeta. Također pružamo mladim poduzetnicima koji žele napredovati u sektoru nekretnina i planiraju zaraditi profit sa uvjerenjem "budite svoj vlastiti šef!" Od trenutka kada se odlučite postati franšizni ogranak, naš iskusan tim u oblasti je s vama! Pored predstavljanja naše vodeće kompanije u međunarodnom sektoru nekretnina, povećavate svoje globalno prepoznavanje.

Realtor Global svojim franšiznim ograncima nudi:

  • Obuke Övençoğlu Akademije
  • Investiciono savjetovanje
  • Podrška ljudskih resursa
  • Međunarodna perspektiva
  • Iskustvo u prodaji i marketingu
  • CRM sistem podržan vještačkom inteligencijom
  • Mreža klijenata dostupna širom svijeta
  • Podrška globalnog portfolija
  • Svjetsko prepoznavanje brenda
  • Podrška ureda

Kao jedan od naših franšiznih ograna, možete nas predstavljati širom svijeta. Obratite se Realtor Global odmah i napravite razliku u sektoru nekretnina!

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!
Pridruzite Se Nasoj mrezı

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!

Ukupno Pretplacenıh e-maıla 30.000+

Loading...