ANIL ÖVENÇOĞLU

Anıl Övençoğlu

Kao predsjednik kompanije Realtor Global Real Estate, Anıl Övençoğlu vodi tim odgovoran za zastupanje kupaca i prodavača vrhunskih nekretnina u mnogim gradovima Turske. TOBB Univerzitet za ekonomiju i tehnologiju Fakultet komunikacijskog poduzetništva diplomirao je na odsjeku.

Realtor Global Real Estate, koji godinama posluje sa svojim iskustvom u komunikaciji i umrežavanju, Turskim stručnim timovima i sektorskim iskustvom, osnovao je 2012. godine Anıl Övençoğlu. Realtor Global Real Estate je organizacija koja razmišlja globalno i nije principijelna samo prema vlastitom tržištu i kupcu, ima univerzalni pristup i danas uspješno nastavlja sa stručnim timovima. Övençoğlu Group je svojim ulaganjima 2021. godine uskočio u građevinarstvo, hotelijerstvo i turizam. Övençoğlu Group i Realtor Global Real Estate nastavljaju stvarati razlike u svakom polju u kojem posluju, sa svakim poslovnim partnerom i principom pobjede.

Anıl Övençoğlu ubrzo se nametnuo kao jedan od vodećih agenata za nekretnine u budućnosti na turskom tržištu nekretnina. Također je vrijedan član GIGDER-a (Udruženje izvoznika usluga nekretnina). Realtor Global Real Estate, koja posluje u mnogim gradovima, posebno u mediteranskoj regiji, sa pouzdanim pravilima o investicijskim nekretninama koje je uspostavila u svojoj kompaniji, dokazala je da je prva kompanija kojoj investitori u sektoru nekretnina vjeruju.

On i njegov tim godišnje prodaju stotine nekretnina u mnogim gradovima Turske, uključujući investitore iz cijelog svijeta. U dosad zabilježenim zapažanjima, uz zadovoljavajući prinos od investitora ovih nekretnina, mreža se razvija iz dana u dan i okreće pogled ka svijetu. Njegova se svojstva također pojavljuju u većini prestižnih turskih kanala, periodičnih publikacija i web stranica.

Nastavljajući svoju karijeru u Turskoj, Rusiji, Ukrajini, Kazahstanu, Balkanu, posebno u Bosni i Hercegovini i mnogim gradovima u Evropi i sjevernoj Evropi, Övençoğlu je identifikovao izvanredne nekretnine u zemljama koje je posjetio i bio pionir u mnogim transakcijama sa nekretninama

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!
Pridruzite Se Nasoj mrezı

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!

Ukupno Pretplacenıh e-maıla 30.000+

Loading...