2023 Uefa Champions League History To Be Made In Istanbul!

Yıllık UEFA Şampiyonlar Ligi yarışması devam ediyor! Futbol camiasında kıyasıya rekabetin heyecanı! Avrupa Futbol Federasyonu her yıl, federasyonun birinci lig takımlarının yarıştığı bir turnuva olan Şampiyonlar Ligi'ni düzenlemektedir. Avrupa'nın en prestijli futbol turnuvasında takımlar, birçok ülkenin bir arada olduğu ve zafer kazanma arzusuyla birlikteliklerini korudukları muhteşem finalde yerlerini alıyor!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin tarihi, rakipleri ve yeri belli oldu. Birinci ligde yer alan Galatasaray'ın rakibi de belli oldu! Tüm bu detayları yazımızda bulabilirsiniz. Aynı zamanda 2023-2024 sezonunda gayrimenkul sponsoru olmak için görüşmelerimizi sürdürdüğümüz UEFA Şampiyonlar Ligi'ni de takip ediyoruz.

UEFA Şampiyonlar Ligi nedir? Ne Zaman Oynanır?

UEFA'nın kısaltması olan Avrupa Futbol Federasyonu, her yıl Temmuz ayında başlayan birinci lig takımları arasında bir turnuva düzenliyor. Ön eleme turundan finale kadar Şampiyonlar Ligi kupası için yarışıyorlar. Bu engin futbol sevgisinin yanı sıra futbol takımları uluslararası bir kimlik de kazanıyor. Çift maçlı eleme sistemi ile bugün birçok takımın kaderini bu lig belirliyor.

Her ülkenin şampiyonlarının birbirleriyle yarıştığı bu heyecan 2023 yılında da devam ediyor. 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi'nde her yıl çift eleme sistemi olacak. Üç ön eleme turu ve bir playoff turundan sonra, grup aşaması lig formatında oynanır. 22 takım turnuvaya doğrudan grup aşamasında katılır. Eleme sistemi uygulandığında, bu aşamada 32 takım yer alacak. Dörder takımdan oluşan 8 grupta oynanan maçlar sonucunda gruplarını ilk iki sırada bitiren takımlar bir üst tura yükselirken, üçüncü olan takımlar UEFA Avrupa Ligi'ne gidiyor. Eleme aşamasının sonunda maçlar çift eleme sistemi ile oynanır ve sezon Mayıs ayında oynanan tek ayaklı final maçı ile tamamlanır. Şampiyon takım, UEFA Süper Kupası ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda yarışmaya hak kazanır.

Aynı ülkeden 5 futbol takımının bir sezonda mücadele ettiği UEFA Şampiyonlar Ligi, Real Madrid, Manchester ve Inter olarak bilinen uluslararası bir müsabaka olarak kabul ediliyor ve dünyanın dört bir yanından futbol sevgisiyle tribünlerde, televizyonlarda ve sosyal medyada büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2023 İstanbul'da!

Futbol camiasının nabzını tutan UEFA Şampiyonlar Ligi, her yıl temmuz ayının ortalarında gerçekleşiyor. Uluslararası birinci lig futbol takımlarının yer aldığı bu turnuva, 2023 yılında futbolseverlerin heyecanına ortak oluyor. 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi Final Maçı Buna göre; Manchester City ve Inter karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi Turnuvası 10 Haziran 2023 Cumartesi günü oynanacak.

Tribünlerde yankılanan taraftarların sesi bu yıl Türkiye'nin kalbinde atacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ligin final topunun üzerinde İstanbul'un üç simgesi yer alacak. Yıldız şeklindeki sembollerdeki yıldızlar Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü temsil ediyor.

2023 UEFA Şampiyonları sizin yerinizi almak için. Buraya tıklayın.

2023 UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanına İstanbul'da katılın!

Galatasaray's Opponent For The Preliminary Round Of The New UEFA Champions League Season Has Been Announced

Galatasaray, champions of the Super League for the 23rd time, have qualified for the preliminary round of the UEFA Champions League next season. The Lions of the Stand with their yellow-red colors will start the qualifiers from the 2nd round, not the 1st round, as Champions League finalists Inter and Manchester City have already qualified for the Champions League in their leagues.

Along with Galatasaray, the teams confirmed to be in the 2nd round are Molde from Norway, Copenhagen from Denmark, Dinamo Zagreb from Croatia, and Aris Limassol from Cyprus. Galatasaray, the 2023 Super League Champion, will compete in the 2nd preliminary round. Turkey's pride team, addressed as Ultra Lion, is the 3rd team with the best UEFA points among 20 teams.  Galatasaray will participate in the 2nd preliminary qualifying round as a seeded team.

Football Excitement Continues Uninterrupted with Realtor Global

Realtor Global is extending its leadership among international real estate companies to sponsorship. Our company is the first international real estate sponsor. We provide sponsorship services to football clubs such as Hull City, Corendon Alanyaspor Club, and Antalyaspor, one of the Super League teams. 

We continue our sponsorship activities in the English Premier League for football and EuroLeague for basketball. Our sponsorship activities that increase the prestige and recognition of the brand by Anıl Övençoğlu, Chairman of the Board of Directors of Realtor Global, remain in place.

With Realtor Global, we continue our excitement to be the "Global Real Estate Sponsor" in the real estate community. Contact our team now and be a part of this excitement!

We also wish success to all teams in the first league! We share your excitement and design your international real estate sponsorship future with confidence!

Another Blog Post You May Be Interested In: Realtor Global Becomes ‘’Hull City's Global Real Estate SponsorUEFA Champions League 2023 In Istanbul! 

Keep up to Date with the Latest Market Trends and Opportunities in Türkiye!
Join Our Network

Keep up to Date with the Latest Market Trends and Opportunities in Türkiye!

Total Email Subscribers 30.000+

Loading...