Stanovi na prodaju u Istanbulu kombinuju život sa turskim državljanstvom!

Stanovi na prodaju u Istanbulu kombinuju život sa turskim državljanstvom!
Stanovi na prodaju u Istanbulu kombinuju život sa turskim državljanstvom!
Stanovi na prodaju u Istanbulu kombinuju život sa turskim državljanstvom!
Tursko državljanstvo
od 197.400 EUR
Stanovi
Bahçelievler / Istanbul
96 sqm
2
1 Dnevna Soba
1
20 km
40 km
2 min
3 min

Stanovi na prodaju u Bahcelievleru sa 2+1 modernim rezidencijom i turskim državljanstvom!

Sa 2+1 komforom, stanovi na prodaju u Istanbulu Učinite modernim rezidencijskim život pogodan za tursko državljanstvo sa gotovim vlasničkim listom, predujmovom i 12-mjesečnom ratom!
od 197.400 EUR
Osnovna Cijena 210.000 USD
Medjusprat
2 Soba
1 Dnevna Soba
1 Kupatilo
96 sqm
Ref. br: 5741
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!

Stanovi na prodaju u Bahcelievleru sa gotovim vlasničkim listovima+ ponuda na 12 mjeseci rata!

Stanovi s turskim državljanstvom na prodaju u Bahcelievleru nude savršen plan ulaganja sa spremnim vlasničkim listom! Približite se svojoj budućnosti uz privilegovan početak! Možete uhvatiti udobnost u blizini prestižnih tačaka na evropskoj strani Istanbula. Sastoji se od 2 bloka, možete uljepšati veličanstven stambeni život porodičnim konceptom. Svojim najmilijima možete predstaviti savršen život i učiniti vrijednim prostore u kojima se možete ugodno provesti.

 Stanovi 2+1 u Bahcilevleru čine život udobnim!

Nudeći prostrani životni prostor za članove vaše porodice, apartmani imaju koncept 2+1. Udobnost možete uhvatiti na površini od 96 m². Apartmani sa jednim kupatilom nude siguran život u rezidenciji od 10 spratova i 2 bloka. Možete preferirati lift dok koristite apartmane u rezidenciji koja vas okružuje prirodnim životnim prostorom. U sobama s visokim stropovima i velikim kvadraturama možete cijeniti prostore pogodne za trendove stilskog dizajna. Auto možete parkirati na parkingu na 2 kata. Možete doživjeti minimalne korake kvalitetnog druženja sa svojom porodicom na dječjem igralištu. 

Projekat, koji obezbjeđuje veliki prostor za život, biće završen do marta 2024. Stanovima možete pristupiti sa spremnim vlasničkim listovima uz garanciju turskog državljanstva. Među prioritetnim je lokacijama u blizini važnih putnih veza i društvenih zona. Možete odabrati život na evropskoj strani Istanbula gdje možete živjeti bezbijedno sa svojom porodicom, povećati vrednost svojih investicija i istovremeno ostvariti prihod izdavanjem svoje imovine.

Do autoputa E-5 stižete za 3 minute, a do basena Ekspresa za 5 minuta. Do trgovačkih centara može se doći za 2 minute. Privatne i javne bolnice, škole, univerziteti i poslovni centri nalaze se na pješačkoj udaljenosti. Možete doći do središta centralnog života za nekoliko sekundi. Do aerodroma Istanbul možete stići na 40 km.

Možete biti blizu udobnosti plaćanja uz 50% avansa i mogućnost otplate na 12 mjeseci. Možete procijeniti svoj budžet na prioritetnim lokacijama i pružiti prilikom ispunjen početak ulaganja u nekretnine za tursko državljanstvo.

Pretvorite svoju investiciju u prednost uz Realtor Global!

Oznake
Tursko Državljanstvo
U Procesu Izgradnje
Karakteristike
Lift
Unutrašnji Sadržaji
Garaže
Vanjski Sadržaji
Generator
Otvoreno Parkiralište
Sistem Kamere
Zatražite Više Informacija
Podijelite Ovu Nekretninu
Loading...