Nude vam se stanovi na prodaju od 2+1 do 3+1 u najboljoj regiji Istanbula!

Nude vam se stanovi na prodaju od 2+1 do 3+1 u najboljoj regiji Istanbula!
Nude vam se stanovi na prodaju od 2+1 do 3+1 u najboljoj regiji Istanbula!
Nude vam se stanovi na prodaju od 2+1 do 3+1 u najboljoj regiji Istanbula!
Tursko državljanstvo
od 359.200 EUR
Stanovi
Kucukcekmece / Istanbul
135 - 150 sqm
2 - 3
1 Dnevna Soba
2
5 km
40 km
2 min
3 min

Apartmani na prestižnoj lokaciji u Kucukcekmeceu; Sada sa povoljnim planovima plaćanja!

Vlastiti stan u visokokvalitetnom, elitnom projektu u Kucukcekmeceu!
od 359.200 EUR
Osnovna Cijena 389.000 USD
Medjusprat
2 Soba
1 Dnevna Soba
2 Kupatilo
135 sqm
od 422.900 EUR
Osnovna Cijena 458.000 USD
Medjusprat
3 Soba
1 Dnevna Soba
2 Kupatilo
150 sqm
Ref. br: 5796
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!

Mir i udobnost zajedno sa stanovima na prodaju u Kucukcekmeceu!

Obećavamo vam mir u zelenilu Kucukcekmecea! Dođite do elitnog i modernog života u jednom koraku!

Fantastičan projekat čeka vas na autoputu E5 između Florye i Kucukcekmecea, jednog od najvećih kvartova Istanbula. Svi materijali korišteni u projektu imaju TSE certifikat. Objekat će biti završen u skladu sa propisima o zemljotresima, pod uslovima koje postavlja Ministarstvo životne sredine i urbanizacije, uzimanjem uzoraka od licenciranih firmi i vršenjem potrebnih kontrola. Rezultati uzetih uzoraka iz zgrade će se čuvati i dostavljati upravi zgrade nakon završetka izgradnje. Projekt je osmišljen sa najnovijim tehnološkim proizvodima, luksuzom i kvalitetom, uzimajući u obzir sve Vaše potrebe i udobnost. Opcije apartmana su dizajnirane prema potrebama svake porodice i postoje balansirane opcije od 2+1 do 3+1. Za projekat su projektovana 82 stana koji će imati 8 spratova. Ako želite da živite pristojan, kvalitetan i elitan život u centru Istanbula, ovaj projekat je samo za vas!

Obećavamo vam mir u zelenilu u Istanbulu!

  • 2+1- 135 m² - 2 kupatila
  • 3+1- 150 m²- 2 kupatila

Detalji ovog projekta, sa pogledom na more sa gornjih etaža, su sljedeći;
Svi proizvodi koji se koriste u električnim instalacijama također će biti usklađeni sa TSE i CE standardima. Za toplinsku izolaciju eksterijera koristit će se izolacijski materijali. Centralni sistem će obezbijediti grijanje. Klima će biti instalirana u dnevnom boravku i spavaćim sobama. Kuhinjski i kupaonski ormarići će biti opremljeni jedinstvenom izradom u skladu sa potrebama tipova stanova. Korištena keramika je brendova Kutahya, Canakkale i Bien. Za rasvjetu se preferiraju brendovi ECA i Artema.

Štednjak, napa i pećnica će se ugraditi u kuhinju. Podovi u spavaćim i dnevnim boravcima biće obloženi lameliranim parketom, a zidovi koji spajaju susjede biće zvučno izolovani. Vanjska vrata stanova će biti čelična vrata marke Kale ili SUR. Projekat će obezbijediti sigurnost sa kamerama 24/7 i sigurnosnim osobljem. Na parceli se nalazi i dvoetažni podzemni parking. Na ovaj način vaše vozilo možete zaštititi od uticaja godišnjih doba. Možete vježbati bez potrebe da pronađete dodatnu teretanu s bibliotekom i fitnes centrom na kampusu.

Fantastičan projekat čeka vas na autoputu E5 između Florya i Kucukcekmece, jedne od najljepših četvrti Istanbula. Smješten na odličnoj lokaciji, projekat nudi udobnost, sigurnost, eleganciju i lakoću transporta. Plaža Florya se nalazi pored Kanadskih škola, Bahcesehir koledža, Ugur škola, Montessori privatnih škola, Istanbul Aydin univerziteta, sportskih škola i Aqua Florya AVM. Nema problema sa saobraćajem zahvaljujući priključku na autoput E5, okružen Elite Worldom. Poslovni hotel i zelene površine. Međutim, pažnju privlači i blizina aerodroma Ataturk. S druge strane, mnogi ga preferiraju jer je udaljen samo 100 metara od metro stanice.

Oznake
Luksuzno
Tursko Državljanstvo
Karakteristike
Lift
Unutrašnji Sadržaji
Garaže
Tursko Kupatilo
Vanjski Sadržaji
Dječije Igralište
Fitness
Generator
Sigurnost
Sistem Kamere
Zatražite Više Informacija
Podijelite Ovu Nekretninu
Slične Nekretnine

Pregledajte Naša Najpopularnija Slična Imanja u ovoj Regiji:

Loading...