Realtor Global Sponzori Alanyaspor Stadium Stand Name

Prema sponzorskom ugovoru sklopljenom 14. juna 2022. između Aytemiz Alanyaspor Kulübü i Realtor Global Real Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret A.Ş., naziv južne tribine stadiona Alanyaspor u predstojećoj fudbalskoj sezoni 2022-2023 će biti 'Realtor Global'.

Potpisivanje ugovora za fudbalsku sezonu 2022-2023 postalo je važna prekretnica na putu kompanije. Alanyaspor je jedan od najjačih timova u zemlji, drži jednu od vodećih pozicija u Turskoj Super ligi i već je postao jedan od simbola grada. Osnovan 1948. godine, klub je iz malog omladinskog tima prerastao u tim koji predstavlja Alanju na stranim utakmicama i bori se za titulu državnog prvaka.

Dogovor sa fudbalskim timom iz Alanje postao je razlog za ponos: naš prioritet nije samo tržište nekretnina, već i podrška domaćeg i nacionalnog brenda u cjelini.

Osnivač i predsjednik uprave Realtor Global Real Estate Anıl Ulaş Övençoğlu i predsjednik nogometnog tima Hasan Çavuşoğlu rukovali su se. Obostrano su se zahvalili na podršci i izrazili nadu u dugoročnu saradnju. Takva saradnja će postati zajednička: to je prilika ne samo za predstavljanje kompanije, već i za integraciju brenda, čineći ga prepoznatljivijim među fanovima. Takva praksa je već pokazala svoju snagu u inostranstvu jer je ovo jedan od glavnih i najefikasnijih načina oglašavanja u oblasti sportskog sponzorstva, doprinoseći međusobnoj podršci stranaka. Tako će Realtor Global moći da se približi gostima na stadionu sa impresivnim kapacitetom od više od 10.000 ljudi.

Realtor Global Real Estate je kompanija za nekretnine i građevinarstvo sa dugogodišnjim iskustvom. Osnovana 2015. godine, kompanija je pouzdano ušla na domaće i strano tržište nekretnina i svojom besprijekornom reputacijom zadobila povjerenje investitora iz cijelog svijeta. Brz rast i profesionalnost kompanije već su cijenile hiljade investitora koji su već pronašli novi dom. Zahvaljujući povjerenju naših klijenata, kompanija sklapa više od 250 velikih transakcija godišnje, a novi ugovor će naš brend učiniti prepoznatljivijim među ljubiteljima fudbala, kako domaćim tako i stranim.

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!
Pridruzite Se Nasoj mrezı

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!

Ukupno Pretplacenıh e-maıla 30.000+

Loading...