Realtor Global Otvorila Novi Ured u Antaliji

Realtor Global Real Estate Company otvorio je novu kancelariju u Antaliji! Ova vijest će nesumnjivo obradovati one koji sanjaju o vlastitoj nekretnini uz more i koji su umorni od života među sivim neboderima i oblačnom vremenu. Antalya je snažan grad, jedan od najvećih u Turskoj. Ovo je peta pokrajina u zemlji po prihodu po glavi stanovnika i doprinosu nacionalnoj ekonomiji, koji utiču na nivo blagostanja regiona. Razvijeni sektori industrije i turizma i bogato kulturno naslijeđe čine regiju izuzetno atraktivnom destinacijom za ulaganja. Ovaj živahni grad obećava zabavu i radost u vašim profitabilnim investicijama.

Antalija je puna atraktivnih i karakteristicnih sadrzaja, ljudi preferiraju grad zbog prirodnih ljepota, istorijskih znamenitosti, rasta poslovnog života koji obezbjeđuje snažnu ekonomiju. U cijelom svijetu investitori znaju da Antalya ima veliki investicijski potencijal i povoljan je grad za odmaralište. EXPO 2016 predstavio je tursku hortikulturu u svojim tematskim vrtovima, koncertima svjetski poznatih pjevača i ugostio 8 miliona posjetilaca, uključujući 5 miliona stranaca. Ovaj događaj, na kojem je cijeli bio u odlicnoj komunikaciji sa Turskom, pozitivno je povećao prestiž Antalije.

Predsjednik Realtor Global, Anil U. Ovencoglu govorio je o otvarnju novih kancelarija. Navodeći da imaju nove ciljeve, predsjedavajući je najavio otvaranje sljedećih ureda: Pet novih kancelarija biće otvoreno kao sledeći korak, povećavajući rastuću vrednost kompanije. G. Anil U. Ovencoglu je spomenuo da će ciljevi za 2022. godinu biti jači i efikasniji nego ikada prije. Realtor Global ne služi samo redovnom procesu prodaje, osim toga, pomažemo našim klijentima u svakom koraku kupovine i cjelokupnim procesima nakon prodaje. Čak i ako nekretnina koju kupujete nosi različite uslove i pogodnosti kao što je dobijanje turskog državljanstva, mi stojimo uz vas pri svakom koraku.

Ured je otvorio svoja vrata u Konyaalti - jednom od centralnih, razvijenih i dinamičnih četvrti grada. Konyaalti je poznat po svojim istorijskim znamenitostima, njegovanim nasipima, parkovima i zabavi. Upravo na ovom području se nalazi čuveni Akvarijum, najveći bazar u gradu i arheološki muzej. Milioni turista hrle u ovo područje svake godine, koje privlači živahni stil života južnog grada. Jednom kada dodjete ovdje, nećete moći napustiti Antalyu!

Kao jedna od vodećih agencija za nekretnine u zemlji i kompanija sa 100% lokalnog kapitala, postignuće Realtor Global je pružanje pune profesionalne podrške u svim fazama transakcije i usluge prije i nakon prodaje i postizanje potpunog zadovoljstva kupaca. Konsalting nije ograničen samo na transakcije kupoprodaje stambenog prostora, već uključuje i oblasti izgradnje i ulaganja. Cilj komapnije Realtor Global je vaša sreća.

Brz rast i profesionalnost kompanije već su cijenile i prepoznale hiljade investitora koji su već uspjeli pronaći novi dom na obali. Zahvaljujući povjerenju naših gostiju, agencija ulazi u više od 250 velikih transakcija godišnje.

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!
Pridruzite Se Nasoj mrezı

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!

Ukupno Pretplacenıh e-maıla 30.000+

Loading...