Prilika za Investitore u Nekretnine: Tržište Stanova u Najpovoljnijem Periodu u Posljednjih 5 Godina

U posljednjih 5 godina, posebno u Turskoj i drugim svjetskim zemljama, došlo je do značajnih razvoja na tržištu nekretnina. Pored procjene najpovoljnijih cijena u procesima kupovine stanova, mnogi kriteriji dolaze u prvi plan. Investiranje u nekretnine uvijek je profitabilna opcija. Uslovi na tržištu posebno ukazuju na različite izbore nekretnina. U ovom trenutku, preferiraju se stanovi, vile ili nekretnine u izgradnji. Naši investitori koji nas biraju, dobijaju privilegiranu uslugu u procesima prodaje i nakon prodaje.

Postoje međunarodni investitori iz cijelog svijeta koji žive ili planiraju živjeti u Turskoj i koji preferiraju ulaganje u nekretnine. Prema podacima iz 2023. godine, u Turskoj je najviše stanova prodato ruskih državljana. Prodaja nekretnina, posebno u Antaliji, pokazuje rast. S obzirom da su turizam i investicije u nekretnine na vrhu liste, potražnja je također visoka. Pored Turske, koja ima grafikon rasta koji se uvećava sedam puta u godinama, Sjeverni Kipar je također privlačna lokacija za investitore.

Investiranje u nekretnine u zemlji i inostranstvu će vam pomoći da ostvarite prihod. Hajde da zajedno pogledamo zahtjeve tržišta nekretnina.

Najnoviji Događaji na Tržištu Nekretnina i Opcije za Investitore u Nekretnine

Investitori u nekretnine nastavljaju pratiti tržište nekretnina u posljednjih 5 godina i u nadolazećem periodu. Sa povećanjem potražnje za stanovima i nastavkom gradnje, naši investitori planiraju svoju budućnost u svih 81 provincija Turske, u Sjevernom Kipru, zemljama Evrope i širom svijeta. Trenutno, opcije uključuju nekretnine, tekuće kompleksne projekte, odvojene vile, hotele sa 5 zvjezdica, urede i poslovne prostore.

Posjedovanje nekretnine od prvog vlasnika olakšava upravljanje vašim stilom života. Među preferencijama su povoljne potpuno namještene nekretnine, smještene u centralnim lokacijama i blizu društvenih područja. Studio apartmani 1+0, stanovi 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 i dupleksi prilagođeni vašim preferencijama, i mnogo više su dostupni za udobnost naših investitora. Posebno u Istanbulu, Antaliji, Alanji i mnogim drugim gradovima, moći ćete investirati u stanove po najpovoljnijim cijenama koje odgovaraju vašem budžetu. Naši prodajni savjetnici, koji mogu pružati usluge na mnogim jezicima, povezat će vas sa nekretninama koje će privući vaš interes i donijeti profit.

Također, nekretnine u izgradnji su također profitabilne. Nude opcije za avansno plaćanje, rate do 100 mjeseci i povoljne mogućnosti plaćanja avansa. Osim susreta sa vašim preferencijama gdje možete trošiti u TL i zarađivati u dolarima, također pomažemo u dobijanju turskog državljanstva.

Odvojene vile i kompleksi vila poboljšavaju vaš izbor luksuznog života. Predstavljamo i projekte koje provodimo u okviru Övençoğlu Construction i nekretnine u našem portfoliju. Pronaći ćete razne opcije nekretnina u Realtor Globalu, i možete dobiti informacije od naših savjetnika online ili licem u lice.

Preferirane Lokacije za Investiciju u Nekretnine u Posljednjih 5 Godina

U posljednjih 5 godina, naši međunarodni investitori često su preferirali lokacije kao što su Istanbul, Alanya, Antalya i Sjeverni Kipar.

  • U Istanbulu, koji pruža prestiž vašim investicijama sa svojim kozmopolitskim standardima života, možete ostvariti zaradu u stranoj valuti i uživati u lakom transportu zbog njegove veze između dva kontinenta.
  • Raj za turizam sa mediteranskom klimom, poznat po svojim plažama, nudi mogućnosti za investitore u gradovima Turske kao što su Antalya i Alanya, koji su blizu mora i uživaju u više od 360 sunčanih dana godišnje. Preporučujemo projekte koje provodi Övençoğlu İnşaat na ovim lokacijama.
  • Sjeverni Kipar postao je omiljena investicijska regija za investitore. Mediteranska klima, luksuzan život i okupljanje međunarodnih investitora nalaze se ovdje. Pronaći ćete mogućnosti koje osiguravaju i vaš život i investicijsku budućnost, nudeći profitabilne opcije s povoljnim opcijama plaćanja.

Najpovoljnije Razdoblje za Investiranje u Nekretnine: Mogućnosti za Investitore

U posljednjih 5 godina, interes za stambene nekretnine na tržištu nekretnina nastavlja rasti. Razvijajuća tehnologija, potrebe socijalnog života, otpornost na prirodne katastrofe i zahtjevi za pristup centralnim lokacijama su primarni razlozi za kupnju nekretnina. Također, naši investitori mogu kupiti nekretnine s ciljem ulaganja, naime za generiranje prihoda kroz iznajmljivanje. S vašim ulaganjima u ovom razdoblju možete:

  • Investirati u tursko državljanstvo. Nakon povećanja minimalnog limita za državljanstvo kroz ulaganje s 250.000 USD na 400.000 USD prošle godine, također je povećan limit za prodaju stambenih nekretnina u svrhu boravka. Od 16. listopada 2023., možete pronaći nekretnine vrijednosti 200.000 USD, što je povećanje s prethodnog minimuma od 75.000 USD za dobivanje boravišne dozvole.
  • Trenutno dostupni apartmani nude se po najpovoljnijim cijenama. Biti vlasnik stana na centralnim lokacijama i blizu javnog prijevoza povećava konkurenciju među rastućom potražnjom.
  • Možete napraviti istaknute poteze u tržišnoj vrijednosti nekretnina, početi osiguravati svoje mjesto u nekretninama koje su u izgradnji. Iskoristite prednost povoljnih rata i fleksibilnih planova plaćanja.

Sada je pravo vrijeme za planiranje budućnosti kada su tržišne cijene najpovoljnije.

Susretište Međunarodnih Investitora: Realtor Global

Pozivamo vas u Realtor Global, koji ima 7 ureda u 4 zemlje i nudi usluge prije prodaje, prodaje, nakon prodaje i savjetovanja za ulaganje u međunarodnom sektoru nekretnina. Naši profesionalni savjetnici za prodaju, koji govore mnogim jezicima, pomoći će vam u pronalasku najpovoljnije nekretnine!

Možete nas kontaktirati putem naše web stranice i telefonskih brojeva te steći prestiž u vašim ulaganjima.

Anıl Övençoğlu

Predsjednik Upravnog Odbora & Osnivač Realtor Global

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!
Pridruzite Se Nasoj mrezı

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!

Ukupno Pretplacenıh e-maıla 30.000+

Loading...