Prednosti ulaganja u nekretnine u Turskoj: Vodič za poljske investitore

Ulaganje u nekretnine u Turskoj donosi privilegirane mogućnosti. Ne samo da pretvara komfor u profit, već vam omogućava da ostvarite prihode međunarodnog kalibra. Na ovom putovanju iz Poljske u Tursku, kao investitor u nekretnine, možete osigurati svoju budućnost.

Rast tržišta nekretnina u Turskoj značajno duguje poljskim investitorima. Budite spremni izgraditi svoju budućnost na raskrižju turizma, potencijala ulaganja u stambeni prostor, udobnih uvjeta života i trgovine! U ovom blogu bit ćemo vodič za poljske investitore u nekretninama i objasniti prednosti koje nude standardi života i tržište nekretnina u Turskoj.

Koje prilike Turska nudi poljskim investitorima?

Poljski investitori u nekretninama u Turskoj mogu iskoristiti prilike međunarodnog tržišta nekretnina. Investitori u nekretnine mogu odrediti svoj prihod uz prednosti koje uključuju sigurnost, integraciju u društvo, mogućnosti zarade, lakoću prijevoza i preferencije u ulaganjima.

  • Bezvizni režim: Državljani Poljske s službenim i običnim putovnicama oslobođeni su vize do 90 dana svakih 180 dana. Mogu ući bez vize s važećom nacionalnom identifikacijskom karticom.
  • Tursko državljanstvo: Poljski investitori u nekretninama mogu dobiti tursko državljanstvo kupnjom nekretnine vrijedne 400.000 američkih dolara i dodatnih troškova.
  • Visok prihod od najma: Poljski investitori mogu procijeniti svoje izbore nekretnina kroz najam. Iznajmljivanjem svojeg stana, vile itd., imaju priliku ostvariti visok prihod u eurima ili dolarima.
  • Dugoročni ili kratkoročni smještaj: Poljski investitori mogu razmatrati svoje izbore nekretnina u Turskoj blizu predivne turističke strukture, u odmaralištima poput Antalije, Alanje, Bodruma, kao i u Istanbulu, Izmiru, Ankari prema svojoj preferenciji za hotele, najam ili prodaju stanova, s dnevnim ili mjesečnim opcijama najma.

Koje Prednosti Će Imati Poljski Investitori u Nekretnine u Turskoj?

Poljski investitori u nekretnine u Turskoj će imati pristup brojnim prednostima. Ne odgađajte svoje snove o izgradnji budućnosti u našoj zemlji, gdje koegzistiraju sve četiri sezone i spajaju se bogata kultura i povijest! Evo prednosti koje poljski investitori mogu dobiti u Turskoj;

  • Lako ćete se prilagoditi komforu života u sve četiri sezone u Turskoj.
  • Približit ćete se međunarodnom tržištu i moći posjedovati posao u Turskoj.
  • Naći ćete trojstvo mora, pijeska i sunca zajedno. Život blizu obale omogućit će vam pristup centralnim lokacijama i ulazak u mirnu atmosferu.
  • Možete iskoristiti prilike kao što su tursko državljanstvo, dozvole za boravak i putovanja bez viza.
  • Moći ćete investirati u nekretnine s različitim preferencijama kao što su u kompleksima hotela s 5 zvjezdica, stambenim zajednicama, rezidencijama, vilama.
  • Imat ćete visoki prihod od najma; možete iskoristiti mogućnosti najma na dnevnoj, mjesečnoj ili godišnjoj bazi.
  • Naći ćete prilike s dugoročnim i fleksibilnim planovima plaćanja, uštedjeti na svom budžetu i investirati u projekte koji su u fazi izgradnje.

Poljski investitori će se moći okupiti s mnogim investitorima iz svoje kulture u Turskoj i procijeniti fantastične opcije nekretnina. Uhvatite prilike sa Realtor Global odmah!

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!
Pridruzite Se Nasoj mrezı

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!

Ukupno Pretplacenıh e-maıla 30.000+

Loading...