Posjedujte Kuću Na Najljepšim Mjestima Na Svijetu! Najbolje Lokacije Za Kupovinu Nekretnina U Tursko


Ako želite investirati, živjeti ili odmoriti u Turskoj, na desetine lokacija možete kupiti nekretnine. Bilo za investiciju ili život, jedno od najčešće postavljanih pitanja kupaca je „Koje su najbolje lokacije za kupovinu nekretnina u Turskoj? Svaka regija razlikuje se ovisno o društvenom nivou i može zadovoljiti različite stilove života.


1. Naselja ugniježđena s prirodom: Alanya

Smještena na istoku centra grada, povezana sa provincijom Antalijom, Alanja je jedna od četvrti koja se ističe turizmom. To je vrlo bogat primorski grad u pogledu prirode, povijesnih i kulturnih obilježja.


2. Glavni grad kulture: Istanbul

Azijski i evropski kontinent, koji povezuju istanbulsku prirodu, ne samo u Turskoj, već i u kulturnom i istorijskom bogatstvu, jedan je od vodećih gradova na svijetu. Ovaj grad, koji su domaći i strani investitori najviše preferirali, predvodi sektor nekretnina sa mega projektima u kojima je domaćin.


3. Mediteranski biser: Antalija

Tursko najpopularnije turističko odredište Antalija jedna je od provincija koje se najviše prodaju. Sa svojim regijama domaćinima plaža s plavom zastavom i luksuznih hotela, svake godine ugosti hiljade turista iz cijelog svijeta.

4. Grad u kojem se ujedinjuju luksuz i udobnost: Bodrum

 Bodrum, jedan od okruga provincije Muğla, ima veličanstvene prirodne ljepote. Stotine kuća, hotela i različitih objekata u kojima se nalazi podrum, ne samo u Turskoj, bilo gdje u svijetu svake godine primi hiljade turista. Regija s izuzetno luksuznim rezidencijama vrlo je pogodna i za investiranje i za ljetnu rezidenciju.

 5. Mirni grad: Yalova

 Yalova, smještena u regiji blizu Istanbula, jedna je od provincija koje su se nedavno počele kretati na tržištu nekretnina. Za investitore koji žele kupiti stanove vrlo je povoljno s jeftinim cijenama kvadrata. Zahvaljujući svom položaju nudi udoban i smiren način života. Kao realtor u Turskoj, prodajemo rezidencije našim domaćim i stranim kupcima uz najbolju priliku, 100% sreće, što je naš princip. Možete nas kontaktirati za više informacija o najboljim lokacijama za kupovinu nekretnina u Turskoj.



Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!
Pridruzite Se Nasoj mrezı

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!

Ukupno Pretplacenıh e-maıla 30.000+

Loading...