Otvorena je naša kancelarija u Girneu, Sjeverni Kipar

Realtor Global, lider u međunarodnom sektoru nekretnina, otvorio je svoju kancelariju u Sjevernom Kipru. Naš brend, sa 7 ureda u 4 zemlje, povezuje svoju investicionu mrežu sa globalnim prilikama. Ponosni smo što smo dodali novu kancelariju našim postojećim lokacijama u Istanbulu, Alanji, Antaliji, Bosni i Hercegovini i Moskvi. Naša kancelarija u Girneu, jednoj od najcentralnijih lokacija u Sjevernom Kipru, sada služi našim investitorima.

Sa našim timom profesionalaca, dugogodišnjim iskustvom i međunarodnom perspektivom u sektoru nekretnina, uspješno nastavljamo naš cilj da budemo prisutni širom svijeta. Investitori mogu očekivati prednosti poput poreskih olakšica, visokih povrata od investicija u nekretnine u kratkom roku, udobnog i luksuznog života pored mora, nezamjenjivog noćnog života, evropskih standarda života, lakog pristupa međunarodnom tržištu, kao i mogućnosti za karijeru i obrazovanje, čime korakaju ka privilegovanoj budućnosti.

Realtor Globalova kancelarija u Girneu, Sjeverni Kipar, je na usluzi

Realtor Global nudi mogućnosti ulaganja u Turskoj i širom svijeta. Međunarodni investitori u nekretninama imat će priliku istovremeno pristupiti luksuznom načinu života u Sjevernom Kipru i našoj globalnoj mreži portfelja. Sjeverni Kipar, sa svojim jedinstvenim geografskim položajem i stalno se razvijajućim, jedinstvenim projektima koji nude prihod od najma i visoke povrate u kratkom roku, nudi izuzetne mogućnosti. Nove formacije koje povećavaju prihode i nude jedinstvene planove plaćanja pogodne za svaki budžet, promijenit će vašu budućnost.

Naš tim, koji govori više jezika i ima dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti, pružit će vam priliku da živite i ulažete u Sjevernom Kipru, uključujući usluge prodaje i nakon prodaje. Pored mogućnosti uštede u vašem budžetu, povoljne stope otplate, niske poreze i beskamatne rate povećat će vrijednost vaših ulaganja, pružajući vam priliku da posjedujete međunarodni način života.

Realtor Globalova kancelarija u Girneu čeka susret sa investitorima. Nikada nije kasno da izgradite svoju budućnost u mediteranskoj zemlji Sjevernog Kipra! Imat ćete priliku upoznati se s projektima u regiji, kako postojećim tako i onima u izgradnji, s nama. Ti projekti će povećavati profitabilnost vaših ulaganja i olakšati vaš korak ka udobnom životu.

Realtor Global nudi priliku da postanete međunarodni investitor u nekretninama

Sjeverni Kipar, ostrvska država sa otprilike 355 sunčanih dana godišnje i toplim, blagim načinom života, također podstiče na investiranje sa dugoročnim mogućnostima otplate, niskim porezima i poreskim oslobođenjem. Pruža privilegovane prilike sa svojim nekretninama na obali, atraktivnim noćnim životom tokom cijele godine, lakim transportom, zabavnim i trgovačkim centrima, lukama, historijskim mjestima i jedinstvenom kulturom.

Pored očaravajućeg evropskog načina života, olakšanog međunarodnog transporta, prilika za napredovanje u karijeri, bliskog pristupa međunarodnoj trgovinskoj mreži i garancije kvalitetnog života, poboljšava komfor mirnog života blizu mora sa svojim jedinstvenim vrstama nekretnina. Nudeći visok prihod od najma sa 1+0 i 1+1 nekretninama i prednost minimalističkog načina života, također pomaže proširiti vaše izbore sa različitim stanovima kao što su 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1, potkrovlja, dupleksi, odvojene vile, kompleksi, kancelarije na obali, rezidencije i mnogo više.

Imat ćete lak pristup društvenom životu; od zdravog načina života do noćnog života, luksuznih prostora za život, jedinstvene historije, prirode i mora, doživljavajući radost uključivanja šarenog ostrvskog života u vašu svakodnevnu rutinu. U isto vrijeme, vaša ulaganja će pokazivati kontinuirano rastući grafikon, a vi ćete moći uštedjeti budžet, ostvariti prihod i izbliza pogledati luksuzne privilegije.

Zakoračite u budućnost punu mogućnosti sa Realtor Global! Odmah nas kontaktirajte i počnite planirati svoja ulaganja u nekretnine odmah!

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!
Pridruzite Se Nasoj mrezı

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!

Ukupno Pretplacenıh e-maıla 30.000+

Loading...