Otvoren Naš Ured u Bosni i Hercegovini

Realtor Global, vodeća međunarodna kompanija u sektoru nekretnina koja nudi privilegovane usluge u svojih 7 ureda u 4 zemlje, sada je otvorila svoj ured u Bosni i Hercegovini. Smješten u Sarajevu, naš novi ured će predstavljati naš brend sa svojim opsežnim portfoliom iz cijelog svijeta, podržan dugogodišnjim iskustvom. Ovaj dodatak pridružuje se našim postojećim uredima u Alanji, Antaliji, Istanbulu, Sjevernom Kipru i Moskvi. Smješten u srcu Sarajeva, naš novi ured će nuditi investitorima budućnost punu mogućnosti.

Sa uslugama u prodaji i marketingu, uslugama nakon prodaje i savjetovanjem za investicije, Realtor Global kombinira kvalitetu sa pristupom 100% zadovoljstva kupaca u međunarodnoj perspektivi. Nudeći prednosti koje odgovaraju preferencijama međunarodnih investitora, kompanija premašuje svoje ciljeve i u Turskoj i globalno. Spojili smo Realtor Global, brend sa visokim međunarodnim priznanjem, sa historijskim bogatstvom Balkana, kulturnom raznolikošću i različitošću životnih prostora.

Sastanak Sarajevskog Ureda Realtor Global s Investitorima

Realtor Global nudi privilegirane usluge u svom uredu u Bosni i Hercegovini. Naš portfelj uključuje mogućnosti ulaganja u Tursku i Sjeverni Kipar, koje se lako prilagođavaju našoj kulturi, pružaju profitabilne investicijske rute i proširuju naše međunarodne mreže. Vjerujemo da će naše mogućnosti za život uz more i kozmopolitske investicijske prilike privući ne samo lokalno stanovništvo, već i građane susjednih zemalja poput Srbije, Hrvatske i Crne Gore.

Povećavajući našu međunarodnu perspektivu, olakšavamo investitorima upoznavanje s našim portfeljima, povećavajući prepoznatljivost brenda Realtor Global u Bosni i Hercegovini, smještenoj u Europi i na Balkanu. Olakšavamo putovanja u Tursku i Sjeverni Kipar, pomažući im da uključe različite opcije nekretnina u svoje investicijske planove.

Realtor Global Ured u Bosni i Hercegovini na Vašoj Uslugi!

Naš predsjednik i osnivač, Anıl Övençoğlu, dao je intervju na televizijskom kanalu u Bosni i Hercegovini. Podijelio je uvide o kulturi Realtor Globala, portfeljima, uredima, ekskluzivnim uslugama i pozitivnim razvojima u Sarajevu. Govoreći o Realtor Global uredu u Sarajevu, izjavio je: "Sada možete vidjeti Realtor Global u našem uredu u Sarajevu. Osiguravamo da naši investitori primaju privilegirane usluge i pomažemo građanima Bosne i Hercegovine u investiranju u Tursku i Sjeverni Kipar." Također je u svoje izjave uključio mogućnosti za život i investicijske planove u svih 81 provinciji Turske.

Među ciljevima Realtor Globala je povećanje naših portfelja u Sarajevu i pružanje raznolikosti investitorima. Sa sigurnošću Övençoğlu İnşaat, razvijat ćemo naše vlastite projekte u Bosni i Hercegovini i, zajedno s uspješnim poslovnim partnerima, povećavati prepoznatljivost našeg brenda u Europi i na Balkanu.

Možete odmah posjetiti naš ured u Sarajevu i iskoristiti naše ekskluzivne usluge. Odmah nas kontaktirajte da biste iskoristili investicijske prilike sa Realtor Globalom!

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!
Pridruzite Se Nasoj mrezı

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!

Ukupno Pretplacenıh e-maıla 30.000+

Loading...