Osnovana Akademija Övençoğlu

U našoj vodećoj kompaniji u međunarodnom sektoru nekretnina Realtor Global, osnovali smo "Akademiju Övençoğlu". Nalazi se unutar našeg generalnog ureda u Istanbulu, naša akademija nastavlja sa svojim obukama bez usporavanja. Pod koordinacijom našeg direktora Akademije Batuhana Balcıja, nastavljamo sa našim radom i licem u lice i online. Sa timom stručnjaka i profesionalaca u polju, naša kompanija otvara vrata onima koji žele trenirati kvalificirane zaposlenike i onima koji žele unaprijediti sebe. Pored zaposlenika Realtor Globala, nastavljamo nuditi prilike za naše novozaposlene radnike, naše franšizne poduzetnike i one koji žele biti uključeni u sektor nekretnina.

Da biste saznali više o trenutnom sektoru nekretnina, uspješno služili klijentima, razmišljali na međunarodnom nivou i prilagodili se profesionalnom sistemu rada, Akademija Övençoğlu je tu za vas! S raznovrsnim programima obuke, akademija ne samo da povećava motivaciju osoblja, već pruža i smjernice onima koji teže izgradnji svoje karijere. Osim unapređenja internih operacija, naša akademija se ističe jedinstvenim obrazovnim programima koji vašu budućnost prenose u sferu nekretnina sa Realtor Global.

Obuke u Akademiji Övençoğlu provode se licem u lice, praktično i online. Akademija planira uspostaviti tim instruktora koji govore više jezika, ne samo turski, već uključujući engleski, ruski, njemački, bosanski i druge. Tim će činiti profesionalci iz sektora, kao i naši menadžeri koji će također pružati obuku. Naši članovi tima u različitim jedinicama će moći na inovativan i praktičan način prenositi svoje uspješne radove.

Akademija Övençoğlu: Budućnost Sektora Nekretnina

Smeštena unutar Istanbulske kancelarije Realtor Globala, koja ima 7 kancelarija u 4 zemlje, "Akademija Övençoğlu" nudi mogućnosti karijere u međunarodnom sektoru nekretnina. Našem novozaposlenom osoblju se pružaju detaljne informacije o našim sistemima rada, korporativnoj kulturi i načinu rada našeg CRM sistema podržanog veštačkom inteligencijom, sve to uz pratnju naših jedinica.

Pored toga, interna obuka se takođe pruža svim našim zaposlenima u filijali, našim menadžerima i poslovnim partnerima. Vođena pod koordinacijom Batuhana Balcıja, "Akademija Övençoğlu" podržava lični razvoj naših zaposlenih koji teže izgradnji karijere u sektoru nekretnina. Naše jedinice locirane kako u domaćim, tako i u međunarodnim kancelarijama, poput portfolija, prodaje i marketinga, medija, finansija i usluga posle prodaje, su deo uspešnog programa koji obezbeđuje zadovoljstvo klijenata i prati najnovije trendove u sektoru.

Zajedno sa sektorskim studijama, takođe pružamo obuku u komunikaciji, ličnom razvoju, liderstvu, psihologiji i slično, osiguravajući visoku motivaciju među našim članovima tima. U Realtor Globalu ne ostavljamo naše zaposlene, koji planiraju svoje karijere, dobijaju promocije i postaju menadžeri zahvaljujući dugoročnom radu i izvanrednim performansama, same u ovom prelaznom procesu. Kao Akademija Övençoğlu, nastavljamo proces pružanjem svih potrebnih obuka za razvoj karijere, organizovanjem sastanaka sa internim menadžerima i pružanjem podrške tokom celog procesa.

Akademija Övençoğlu Vodi Mlade Poduzetnike

Pored naših zaposlenika unutar organizacije, podržavamo poduzetnike koji žele kupiti franšizu Realtor Globala sa aktualnim informacijama iz sektora nekretnina u Turskoj i širom svijeta. Naši franšizni poduzetnici dobivaju obuku od našeg stručnog tima u Akademiji Övençoğlu o radnim sistemima Realtor Globala, prodaji međunarodnim građanima, prodajnim i poslijeprodajnim uslugama, kao i pravnim informacijama, sve to pod vodstvom jedinica Realtor Globala.

Pomažemo poduzetnicima koji žele otvoriti franšizne poslovnice da se istaknu u sektoru nekretnina i budu prvi u svojoj regiji. Podržavamo ih obukom i prenosimo njihove urede na globalnu razinu. Provedemo uspješan obrazovni program na temeljit i praktičan način kako bismo ih pravilno predstavili kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu. Franšizni poduzetnici Realtor Globala stječu pravo na certifikat od Akademije Övençoğlu nakon završetka obuke.

Naš osnivač i predsjednik upravnog odbora, Anıl Övençoğlu, izjavio je: „Od 2023. godine ciljamo obrazovati naše zaposlenike i savjetnike za investicije Realtor Globala na najbolji mogući način unutar Akademije Övençoğlu. Završili smo pripreme za to i uspješno nastavljamo s našim obukama.“ Övençoğlu je dodao da akademija neće ostati lokalna te će uključivati trenere ne samo iz zemlje, već i iz inostranstva.

Pozivamo naše zaposlenike zainteresovane za sektor nekretnina, koji vole svoj posao i teže ka međunarodnoj budućnosti, kao i naše franšizne poduzetnike i poslovne partnere, da se pridruže obukama Akademije Övençoğlu. Kontaktirajte nas za više informacija!

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!
Pridruzite Se Nasoj mrezı

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!

Ukupno Pretplacenıh e-maıla 30.000+

Loading...