Osnivač i Predsjednik Odbora Realtor Global-A Anıl Övençoğlu Podijelio Je Za Nacionalnu Štampu Ciljeve u 2023

Anıl Övençoğlu, osnivač i predsjednik odbora Realtor Global-a, sastao  je se sa nacionalnom štampom i vodećim turskim ekonomskim novinarima. Realtor Global  je vodeća kompanija koja ima visok obim prodaje na međunarodnom nivou u oblasti stambenog, luksuznog i poslovnog konsaltinga nekretnina.

Na događaju su učestvovali dopisnici listova Akşam, Cumhuriyet, Nasıl bir Ekonomi, Yeni Şafak, Turkey, Analiz, Posta i Takvim, kao i  dopisnici časopisa Para, Capital, Platin i Fortune. 

Posredujući više od 4.500 stranih investitora za kupovinu nekretnina u Turskoj i nastavljajući da širi svoju mrežu investitora od svog osnivanja, Realtor Global danas ima mrežu klijenata u Rusiji, Bliskom istoku, Kazahstanu, Ukrajini, SAD-u, Bosni i Hercegovini, Evropi i pruža mogućnosti ulaganja klijentima iz više od 40 zemalja, posebno na tržištima Sjeverne Evrope.

"Naš cilj je da dodjemo  do 60 zemalja"

Predsjednik uprave Realtor Global-a Anıl U.Övençoğlu, koji je podijelio buduće ciljeve kompanije s novinarima, rekao je: „Ulazeći u 2022. sa ciljem prometa od 15 miliona dolara, mi smo ga premašili i godinu smo zaključili sa prometom od 22 miliona dolara. U 2023. godini, cilj nam je da povećamo broj zemalja sa kojima radimo na 60 i da rastemo za 50 posto u svim oblastima, da povećamo efikasnost naših ureda i pokrenemo vlastitu aplikaciju. U tu svrhu imamo posebne ugovore sa svjetskim najvećim portalima za nekretnine. Nove zemlje koje će se pridružiti našoj mreži usluga nakon 2022. su Francuska, Švedska, Holandija, Saudijska Arabija, Katar i Kina”.

Širenje franšizne mreže

Unoseći inovacije u razvoj sektora nekretnina, Realtor Global pruža poduzetnicima priliku da ostvare prihod u stranoj valuti trošeći tursku liru sa svojim novim i drugačijim poslovnim modelom. Odgovarajući na pitanja ekonomskih novinara o detaljima poslovnog modela, gospodin Övençoğlu je izjavio: „Sa našim osobljem sa iskustvom u prodaji nekretnina i franšizinga, i našim inovativnim poslovnim modelom, omogućit ćemo našim franšiznim poduzetnicima da troše turske lire i dobiju prihod u stranoj valuti prodajom nekretnina stranim investitorima. Kao Realtor Global, cilj nam je otvoriti 20 franšiznih kancelarija u 2023. Godini. Kompanije koje ulože 80-120.000 eura mogu se pridružiti našoj franšiznoj mreži i isplatiti svoja ulaganja za 1-1,5 godinu. Pružamo obuke, praćenje medija i podršku tehnološkoj infrastrukturi koja će voditi naše franšizne kompanije, koje mogu učestvovati na 30 globalnih portala za nekretnine i učestvovati na više od 40 sajmova, seminara i organizacija u inostranstvu svake godine”.

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!
Pridruzite Se Nasoj mrezı

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!

Ukupno Pretplacenıh e-maıla 30.000+

Loading...