Održana 2. redovna skupština GİGDER-a

Udruženje izvoznika usluga nekretnina (GİGDER), koje služi kao jedan od međunarodnih referentnih tačaka za nekretnine, uključujući i Realtor Global, održalo je svoju 2. redovnu skupštinu 8. novembra 2023. godine s učešćem mnogih članova. Skupština je razmatrala različite teme u vezi s međunarodnim savezom za sektor nekretnina u Turskoj, počevši od promjena u propisima do izbora odbora.

Anıl Övençoğlu, osnivač i predsjednik Realtor Globala, također je prisustvovao sastanku održanom u Istanbulu. Ključne tačke sektora, poput izbora predsjedništva, pregleda izvještaja o aktivnostima, budžeta i promjena propisa, razmatrane su tokom sastanka.

Šta je GİGDER? Koje aktivnosti obavlja u sektoru nekretnina?

GİGDER je okupljanje usmjereno na jačanje međunarodnih investicija u nekretnine za našu zemlju i bolje predstavljanje Turske na globalnoj razini kako bi se bolje artikulirala očekivanja naših članova koji se bave prodajom nekretnina i predstavnika industrije na nacionalnim i međunarodnim platformama. Udruženje, koje uključuje mnoge nekretninske kompanije i članove upravnog odbora, postavilo je cilj da ostvari ciljeve u međunarodnoj trgovini nekretninama.

GİGDER, s misijom utjecaja na sektorske aktivnosti koje će oblikovati izvoz nekretnina Turske, uključuje upravni odbor, visoko savjetodavno vijeće, izvršni odbor, revizorski odbor, odbore i propise. Vizija udruženja je postati referentna točka za sektor nekretnina u Turskoj na međunarodnom tržištu, vizija koju dijelimo i mi kao Realtor Global, budući da smo također članovi udruženja.

Realtor Global prisustvovao 2. skupštini GİGDER-a

Sukladno odluci Upravnog odbora od 19. septembra 2023. godine, prva sjednica 2. redovne skupštine GİGDER-a održana je 8. novembra 2023. godine, srijeda, u 09:00 sati u Istanbulu - Halkalı. Dnevni red skupštine uključivao je teme poput "Izbor i ovlaštenje predsjedništva", "Čitanje i glasanje o izvještajima o aktivnostima i tabelama za period od 6. jula 2021. do 8. novembra 2023.", "Čitanje i glasanje o izvještaju revizorskog odbora", "Čitanje i glasanje o procijenjenom proračunu za 2024-2025.", "Izmjene propisa" i "Izbor organa udruženja".

Realtor Global, vodeća kompanija u međunarodnom sektoru nekretnina, prisustvovao je skupštini GİGDER-a. Naš osnivač i predsjednik, Anıl Övençoğlu, također je sudjelovao pod vodstvom novog predsjednika, Bayrama Tekçea. Nastavljamo svoje članstvo u udruženju kako bismo ojačali međunarodne investicije u nekretnine za našu zemlju i bolje zastupali naše interese na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Istovremeno, naš osnivač Anıl Övençoğlu izabran je za člana upravnog odbora GİGDER-a. Kao Realtor Global, ponosni smo što predstavljamo našu zemlju pred međunarodnim investitorima. U sektoru nekretnina nastavljamo predvoditi svojim stručnim znanjem u prodaji i marketingu nekretnina, uslugama nakon prodaje, uslugama franšize, edukacijom akademije i našim digitalnim marketinškim kapacitetima.

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!
Pridruzite Se Nasoj mrezı

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!

Ukupno Pretplacenıh e-maıla 30.000+

Loading...