Novo Stratesko Partnerstvo Realtor Globala za Prodaju i Marketing sa Firmom Dap Yapı Construction

Realtor Global prosiruje svoj rad na lokalnom i međunarodnom nivou. Zato razvijamo nase poslovanje i u mnogim regijama unutar Turske, otvaranjem nove kancelarije i pokretanjem novog partnerstva u Istanbulu. Napravili smo novi korak ka velikim dostignucima – kreativnost je zarazna, pa rad sa drugim kompanijama na kombinovanju ideja i ciljeva olaksava postizanje onoga što obje strane zele. Stratesko prodajno i marketinsko partnerstvo sa Dap Yapı, jednim od najvecih developera u zemlji, omogucit ce nam da nasim investitorima damo fantasticne projekte i stanove u koje mogu ulagati. Ovo partnerstvo je korak u pravom smjeru, jer obje kompanije imaju za cilj za jednu zajednicku stvar koja treba da obezbjedi nove stambeno-poslovne prostore najviseg kvaliteta, u pogledu arhitektonske i finansijske vrijednosti, kreirane na konceptu buducnosti investitora. Na osnovu naseg opseznog znanja o nekretninama, nastavljamo da razvijamo nase poslove paralelno.

Uz DAP Yapı, dobijate investiciju kojoj se radujete, u regijama cija vrijednost raste iz dana u dan. DAP Yapı, koji cini Istanbul vrijednim za zivot i promovise Tursku na svjetskoj sceni na najefikasniji nacin, usvojio je princip stvaranja neogranicenih privilegija za vas zivot svojim jedinstvenim i modernim projektima.

Anıl Ulaş Övençoğlu, osnivac i predsjednik odbora Realtor Global Real Estate, i predstavnici Dap Yapı Construction-a odlucili su se za ovo partnerstvo jer ono ima nekoliko prednosti za obje kompanije. Obje strane teze dugorocnom partnerstvu. Takva saradnja ce se razviti u obostrano koristan odnos: to je prilika da se ne samo predstavljaju oba preduzeca vec i da se integrise brend, povecavajuci prepoznatljivost. Ovo je jedna od najvaznijih i najefikasnijih tehnika promocije i priblizavanja zahtjevima investitora, ovakva strategija je vec pokazala svoju snagu u drugim vrstama saradnje.

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!
Pridruzite Se Nasoj mrezı

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!

Ukupno Pretplacenıh e-maıla 30.000+

Loading...