Novo Pravilo Putnika Koji Iz 146 Zemalja Dolaze U Tursku: Vac Neće Tražiti PCR Test

Kako se svijet preventivno odnosi prema covid-19, pravila putovanja su se stalno ažurirala i kao dio poduzetih mjera dogodilo se nekoliko promjena koje su sljedeće. PCR test je sada ukinut za putnike iz 146 zemalja, što takođe uključuje SAD, Rusiju, Njemačku, Francusku, Azerbejdžan, Španiju i Hercegovinu. Ako putnici imaju dokument ili potvrdu koja potvrđuje da su ovi putnici cijepljeni, tada mogu biti izuzeti od testa covid 19. Stoga, uzimajući u obzir iste, ovi putnici iz gore navedenih zemalja neće biti stavljeni u karantenu narednih 14 dana, pružajući im veliko olakšanje.


U slučaju da se ne prikaže potvrda o vakcinaciji ili dokumenti koji pokazuju da je bolovao od bolesti, izvještaj o PCR testu sa negativnim rezultatom najmanje 72 sata prije unosa ili predaje negativnog rezultata brzog antigena u roku od najmanje 48 sati od ulaska smatrat će se dovoljnim. Međutim, putnici koji iz Turske putuju u inostranstvo ispunit će pravila koja se primjenjuju u okviru epidemijskih mjera zemalja u koje će ići. Na taj način naši gosti koji dolaze u našu zemlju mogu sa povjerenjem ulagati u nekretnine iz Turske i osjećati se kao svoj drugi dom u našoj zemlji.


Neke od ovih zemalja su sljedeće:


SAD, Njemačka, Albanija, Ukrajina, Rusija, Australija, Austrija, Azerbejdžan, Bjelorusija, Belgija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Burkina Faso, Kina, Danska, Maroko, Finska, Francuska, Gruzija, Hrvatska, Nizozemska, Irak , Irska, Španija, Izrael, Švedska, Švicarska, Italija, Island, Japan, Kosovo, Makedonija, Kuba, Latvija, Liberija, Libija, Litvanija, Libanon, Luksemburg, Mađarska, Madagaskar, Malavi, Maldivi, Malezija, Mali, Meksiko, Mongolija , Moldavija, Niger, Norveška, Uzbekistan, Poljska, Portugal, Rumunjska, Ruanda, Senegal, Srbija, Sijera Leone, Slovačka, Slovenija, Somalija, Sudan, Saudijska Arabija, Tadžikistan, Tajland, Tunis, Turkmenistan, Uganda, Oman, Urugvaj, Jordan , Vatikan, Venezuela, Vijetnam, Grčka.

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!
Pridruzite Se Nasoj mrezı

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!

Ukupno Pretplacenıh e-maıla 30.000+

Loading...