Naš Predsjednik Odbora direktora posjetio je tursku komercijalnu savjetnicu u Sarajevu gospođu Sevgi

Posjetio sam Bosnu i Hercegovinu  sa svojim timom, kako bismo se sastali sa nekoliko investitora i kako bismo pružili informacije o načinu investiranja u nekretnine u Turskoj i generiranja dobiti od ulaganja u nekretnine u Turskoj.
Unutar širokog spektra našeg uspješnog programa, posjetili smo Ambasadu Republike Turske u Sarajevu, u uredu gdje.  Sevgina Güngöra, savjetnika za trgovinu. Tom prilikom smo razgovarali o tome kako održavati i povećati ulaganja u nekretnine između Turske i Bosne i Hercegovine.
 
Nekretnine u zemljama u razvoju brže dobivaju na vrijednosti, ali složili smo se da čak i u razvijenim zemljama , nekretnine predstavljaju  najvažnije i najtraženije sredstvo ulaganja. Predsjednik, Anıl U. Övençoğlu izjavio je da su investitori jako zadovoljni ulaganjima u nekretnine s visokom garancijom zakupa, jer u tom segment  postoji širok spektar mogućnosti s velikom raznolikošću. Uzimajući u obzir jednostavnost i  povoljne uslova plaćanja u Turskoj , te jačanje njenog strateškog položaja iz dana u dan, koji se očituje i kroz izuzeće od viza, olakšane  uvjete za ulaganje u nekretnine i pridobivanja državljanstva , što je sve podržano u zakonima, naveli smo kao razloge zašto  bi mnogi novi investitori trebali odabrati Tursku. Gospođa Sevgin Güngör izjavila je da je prisutno zadovoljstvo turskog naroda i naroda Bosne i Hercegovine pri ulaganju u nekretnine povezano sa vrijednošću nekretnina. 
Sljedeća dragocjena stavka, pri ovakvom ulaganju, je to da je ovo investiranje  s vrlo malim rizikom koji ne dovodi do gubitka bilo u kratkom ili dugom roku. Istovremeno, svrha ulaganja u nekretnine ima dvije vrste dobiti: radi povećanja vrijednosti, i od prihoda ostvarenim od najma.
 
Ulaganje u nekretnine u Turskoj ima mnogo prednosti, jer Turska nudi veliki potencijal za postojeće ili nove kupce iz mnogih različitih zemalja.
Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!
Pridruzite Se Nasoj mrezı

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!

Ukupno Pretplacenıh e-maıla 30.000+

Loading...