Naš Predsjednik Odbora Direktora Posjetio Je Ahmeta Numana Özyurta, Ukrajinsku komercijalnu trgovinu

Kao jedan od vodećih brendova na tržištu nekretnina sa hiljadama profesionalaca u nekretninama u različitim dijelovima svijeta, Realtor Turkey Real Estate krenuo je u Ukrajinu donijeti svoj globalni identitet brenda. Anıl U. Övençoğlu i njegov tim stručnjaka otišli su u susret investitorima u nekretnine u Ukrajini. Održao je seminar na temu „Kako kupiti nekretninu u Turskoj“ i „Prednosti posjedovanja nekretnina u Turskoj“ tokom 2 dana.

U okviru programa, g. Ahmet Numan Özyurt, ukrajinski komercijalni savjetnik u turskoj ambasadi, posjećen je u njegovom uredu. Razgovarano je o načinu povećanja investicijskih svojstava između Turske i Ukrajine i kako te investicije donose povrat investitorima i prednostima kupovine kuće u Alanji.

 Naš predsjednik odbora direktora rekao je Ukrajincima, stanove za nekretnine u Turskoj, zakone o nekretninama koji se primjenjuju u Turskoj, pravo na stjecanje turskog državljanstva s investicijskim nekretninama, globalni i lokalni sistem podrške komercijalnom portfelju, kao i Realtor Turkey Real Estate mogu doživjeti privilegiju savjetovanja pod ovim krovom. Govorio je o prednostima koje mogu zaraditi ulaganjem i početi zarađivati. Ukrajina, s kojom Turska ima dobre komercijalne odnose, izuzeće od viza za ulazak i izlazak iz Turske i prebivalište mnogih ukrajinskih državljana u regiji Alanya druge su pogodnosti koje će apartmani koje će kupiti donijeti sa sobom.

 

Ostale teme koje su obrađene na seminaru uključuju;

 

Pristupačne cijene stanova, fleksibilni planovi plaćanja i mogućnost kupovine stanova na rate, boravišne dozvole za sve članove porodice, zagarantovan kvalitet stanovanja i certifikat, kvalitetne kuće s pogledom na more i planinski grad, hotelski kompleksi ... Prikazane su mogućnosti ponude.

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!
Pridruzite Se Nasoj mrezı

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!

Ukupno Pretplacenıh e-maıla 30.000+

Loading...