Kako kupiti nekretninu u Turskoj

KAKO KUPITI IMOVINU U TURSKOJ

Tržište nekretnina u Turskoj raste iz dana u dan. Razlozi očito nisu povezani s razlozima više, a sve više ljudi želi živjeti u Turskoj. Neki od tih čimbenika uključuju jeftinije troškove života, sjajnu klimu i lak pristup prebivalištu itd. Međutim, u Turskoj se prodaje mnoštvo nekretnina, ali trebate slijediti ispravne postupke da biste kupili najkvalitetniju nekretninu najviše moguće cijene. Postoji mnogo načina za kupnju nekretnine u Turskoj, ali ovi koraci pomoći će vam da se dogovorite za najbolju moguću ponudu.

1.) Temeljito istražite

Ako želite kupiti nekretninu u Turskoj, morate započeti temeljitim istraživanjem. Imajte na umu da tržište nekretnina u Turskoj raste svakim danom i stoga se u Turskoj prodaje mnogo nekretnina, posebno u Antaliji. S tim u vezi, očito ima i mnogo agenata za promet nekretninama. Ovi agenti za promet nekretninama davat će vam različite savjete, ali važno je da provedete osobno istraživanje o svom budžetu i troškovima dotične nekretnine. Ako morate proći posrednika za promet nekretninama, poželjno je otići do tih agenata s dugogodišnjim iskustvom i s mnogo raspoloživih nekretnina na prodaju u Turskoj kako biste mogli birati između različitih vrsta.

2.) Uporedite svoje agente i stvorite dobar odnos s onima koji obećavaju

Preporučljivo je provjeriti izjave na mreži i uporediti usluge mnogih agenata prije nego što se na njih odlučite. Dok odabirete svoje agente, pobrinite se da odaberete one čvrste i vjerodostojne i potrudite se da razumiju vas i vaše zahtjeve. Također, imajte na umu da je Turska velika zemlja s obzirom na površinu, pa imajte na umu da mogu postojati razlike u klimi u različitim regijama.

Jednom kad primijetite kompetentnog agenta, otvo

rite se i stvorite dobre odnose s njim. Imajte na umu da ako ste sramežljivi, vaš agent možda neće u potpunosti razumjeti vaša očekivanja. Stoga morate što više komunicirati s njim kako biste bili sigurni da ste vas dvoje na istoj stranici.

3.) Posjetite Tursku i idite na inspekciju imovine

Naravno, ne možete i ne biste trebali kupiti nekretninu koju niste vidjeli. Imajte na umu da kuće, stanovi i uredi nisu jeftini pa ne želite trošiti novac na imanje koje vam se možda ne bi svidjelo. Imajte na umu da nećete živjeti samo na stečenom imanju, već ćete morati živjeti i u tom određenom kvartu. Stoga morate biti sigurni je li okruženje savršeno za vas.

Takođe, inspekcijom lokacije moći ćete bolje procijeniti imovinu na prodaju u Turskoj. Uz sjajnog agenta za nekretnine možete posvetiti otprilike četiri dana ili više samo provjeri različitih nekretnina i vidjeti onu koja najbolje odgovara vašim standardima. Međutim, imperativ je izbjegavati inspekcijske izlete koje nude markirani programeri. Razlog je taj što ćete vjerojatno propustiti mnoge druge nekretnine koje se prodaju u Turskoj, jer će vam ovaj određeni programer pokazati samo imovinu koju su oni prodali.

4.) Završite pregovore i platite imovinu

Nakon pregleda lokacije, nadamo se da ćete se smjestiti na jednom posjedu koji najbolje odgovara vašim potrebama. Stoga morate nastaviti pregovarati o cijeni s agentima za promet nekretninama. Nakon što se dvije strane dogovore, sada možete nastaviti s potpisivanjem ugovora. Međutim, ne zaboravite da punomoćjem odredite odvjetnika koji će za vas zaključiti kupovinu. Posljednji korak za dovršetak kupovine nekretnina u Turskoj je registracija vašeg TAPU-a (ili vlasničkog lista).

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!
Pridruzite Se Nasoj mrezı

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!

Ukupno Pretplacenıh e-maıla 30.000+

Loading...