Nase Putovanje Smo Zapocelı Kao Realtor Turska, Nastavljamo Kao Realtor Global

S ponosom objavljujemo da je Realtor Turkey, koji je osnovan 2015. godine, napravio korak ka globalizaciji i odlucio da ukloni granice i nastavi nas rad pod imenom Realtor Global.

Osnovan u Turskoj sa 100% domacim i nacionalnim kapitalom, Realtor Turkey se odmah istakao kao kompanija za nekretnine koja raste i brzo se razvija uzimajuci u obzir brojne inovacije koje je donijela u sektor. Osnova njenog djelovanja postao je spoj poduzetnickog duha i profesionalizma, pa je kompanija sa svojim strucnim timom i sektorskim iskustvom za kratko vrijeme postala vodeci u ovom biznisu.

NOVO IME - NOVE PERSPEKTIVE

Realtor igra aktivnu ulogu na globalnom trzistu sa svojim jakim medjunarodnim vezama, fransiznim uredima i partnerstvom sa vise od 40 zemalja. Kompanija, koja je postigla brzi razvoj pod brendom Realtor Turkey, odlučila je nastaviti svoj dugi put rebrendiranjem.

VAZAN KORAK ZA STRANA ULAGANJA

Kompanija, kojoj je cilj brzi rast uklanjanjem granica pod imenom Realtor Global, ima za cilj povecanje svog udjela na globalnom trzistu. To ce uvelike doprinijeti otvaranju kancelarija na razlicitim trzistima i zemljama. Anıl Ulaş Övençoğlu, osnivac i predsjednik Upravnog odbora Realtor Global Real Estate Branda, kaze: „Sretni smo sto krunisemo putovanje Realtora, uspostavljenog na lokalnom trzistu sa 100% domaćim i nacionalnim kapitalom, nasim korakom prema globalizacija. Nastavit cemo nase putovanje pod novim imenom 'Realtor Global'.

Gospodin Övençoğlu je naglasio da su nazivi brendova kompanije na izvoznim trzistima takodjer promijenjeni. Cilj kompanije je da bude lider u sektoru sa svojim uslugama koje pruza svojim kupcima pri izboru nekretnina.

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!
Pridruzite Se Nasoj mrezı

Budite u Toku sa Najnovijim Trzisnım Trendovima i Mogucnostima u Turskoj!

Ukupno Pretplacenıh e-maıla 30.000+

Loading...